Choop Schoolleiding­applicatie

Omdat effectief sturen begint bij inzicht

Een greep uit de mogelijkheden

AnalyseBij het openen van Choop staan alle analyses al klaar. Hoeveel procent van de leerlingen gaat over? Hoeveel PTA-toetsen zijn nog niet gemaakt? Wat zijn de huidige rendementscijfers? De tool maakt diepteanalyses mogelijk als basis voor doorontwikkeling.
ObservatiesDe kijkwijzer van Choop maakt lesobservaties heel gemakkelijk. Wil je een eigen kijkwijzer gebruiken? Dat kan! Wil je observaties vergelijken met de kwaliteitsgebieden van de onderwijsinspectie? Geen probleem, dat is standaard inbegrepen.
KwaliteitszorgDocumenten, analyses, tevredenheidsonderzoeken en de kwaliteitscyclus worden direct gekoppeld aan het digitale kwaliteitsontwikkelingssysteem van OnSpect. Moet er een check & act plaatsvinden? Dan ontvangen de betrokkenen automatisch een melding. OnSpect is kosteloos inbegrepen bij Choop.
FormatieHoeveel fte wordt er uitgegeven aan onderwijs? Hoeveel fte wordt er uitgegeven aan algemene schooltaken (AST) en schoolspecifieke taken (SST)? Hoeveel docenten zijn er werkzaam binnen de school? Moet er bijvoorbeeld een vacature wiskunde worden uitgezet vanwege de huidige prognoses? Met Choop krijg je weer grip op de formatiecapaciteit.