Choop op uw school

Wat heb je nodig om met Choop te beginnen?

De moed om te kiezen voor optimalisatie door transformatie. Dat is in de basis alles wat je nodig hebt om met Choop te beginnen. Choop wijkt namelijk af van het geijkte pad. Beginnen is heel eenvoudig: we ontzorgen je namelijk volledig. Geef ons het vertrouwen, dan zorgen wij voor een naadloze migratie naar Choop. Veilig en AVG-proof. Ook dat is Choop ten voeten uit.
Choop maakt alles
makkelijker

Daarom kiezen scholen voor Choop

Choop is een modulair op te bouwen all-in oplossing voor onderwijssoftware. Choop bestaat uit verschillende applicaties, modules, zoals een leerlingvolgsysteem, een formatie-applicatie, een analyseprogramma en een HRM-module met daarin bijvoorbeeld een docentenportfolio. Bekijk voor alle mogelijkheden die Choop biedt het applicatieoverzicht. Het systeem is flexibel en kan volledig naar behoefte worden ingericht. Gemakkelijk in gebruik, effectief in resultaat. Zo simpel is het.

5 redenen om te kiezen voor Choop:

Image
Betrouwbaar
Altijd één informatiebron, geen margeverlies door ontbrekende of onjuiste informatie.
Image
Betaalbaar
Slechts één systeem nodig voor alle onderwijssoftware.
Image
Gebruiksvriendelijk
Geen specialistische kennis nodig, iedereen kan ermee werken.
Image
Tijdbesparend
Minder tijd nodig voor ICT, meer capaciteit vrij voor onderwijs.
Image
Stimulerend
Heldere inzichten voor leerlingen, docenten en bestuurders.

Betaalbare totaal­oplossing

Choop is een modulair op te bouwen all-in-one onderwijssoftwarepakket. Met Choop heb je dus geen andere onderwijssoftware meer nodig. Scholen die voor Choop kiezen besparen dan ook aanzienlijk op hun ICT-kosten. Benieuwd hoe groot die besparing kan zijn? Vul dan onderstaande rekenmodule in voor een indicatie van de prijs per leerling per jaar. Liever direct een offerte op maat? Neem dan contact op.
Besparen
op ICT-kosten

Overstappen naar Choop

Choop maakt alles makkelijker. Dat geldt ook voor de overstap naar Choop: we ontzorgen je namelijk volledig. Geef ons het vertrouwen, dan zorgen wij voor een naadloze migratie naar Choop. Veilig en AVG-proof. Dat doen we in drie stappen.

ImageImage
Kick-off

Zien is geloven. Daarom komt Choop graag op locatie voor een kennismaking. We demonstreren de mogelijkheden en laten zien hoe eenvoudig én effectief choopen is.

Overtuigd? Dan is het tijd voor de inventarisatie: aan de hand van een lijst wordt gekeken of jouw school aan de voorwaarden voldoet om Choop te kunnen implementeren. We helpen je daarbij graag. Na het positief afronden van de inventarisatie wordt een overeenkomst getekend.


ImageImage
Migratie data

Choop krijgt toegang tot de Microsoft Azure- omgeving van de school. Er vindt een check plaats en daarna wordt Choop uitgerold in Azure. Vervolgens wordt gecontroleerd of alles goed werkt.

Alles naar wens? Dan is het tijd om de data te migreren. Alle benodigde data worden geïmporteerd vanuit de oude systemen van de school. Vervolgens vindt er automatisch een verificatie plaats. Klopt alles wat in het systeem staat? Is er voor ieder gegeven een match? Zo zorgen we ervoor dat de migratie volledig wordt afgerond, alles 100% werkt en Choop dus klaar is voor gebruik.

ImageImage
Implementatie

Om gebruikers kennis te laten maken met Choop wordt een training gegeven. Die training vindt tussentijds plaats, tijdens stap 2. Als Choop volledig operationeel is, kunnen gebruikers dus direct aan de slag. Ter ondersteuning zijn er korte video’s die specifieke aspecten van Choop uitlichten.

Als laatste stap in het proces worden de oude systemen verwijderd. Daarmee wordt de overstap naar Choop afgerond.